Ekologisuus ja eettisyys

Rakastamme äiti maatamme ja tiedämme, että sinäkin rakastat. Kannustamme sinua myös vähentämään, käyttämään uudelleen ja kierrättämään. Lue lisää, kuinka olemme huomioineet ekologisuuden ja kestävän kehityksen:

Ihmiset

Ihmiset ovat kaiken toimintamme sydän ja haluamme vaikuttaa positiivisesti jokaiseen kanssamme työskentelevään henkilöön. Haluamme vahvistaa naisia ​​kaikessa, mitä teemme. Haluamme vaatteidemme inspiroivan naisia ​​ja lisäävän heidän itseluottamustaan, mutta haluamme myös vahvistaa naisten oikeuksia tässä maailmassa. Kaikki tuotteet ovat oikeiden ihmisten käsintehtyjä. Emme hyväksy lapsityövoimaa tai ihmisoikeusloukkauksia. Ostamme eurooppalaisilta valmistajilta, joiden työntekijöillä on hyvät ja turvalliset työolot, palkat korkeammat ja työntekijät tekevät työsopimuksensa mukaisia työaikoja.

Planeetta

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja käyttää resursseja tehokkaasti ja pienentää ekologista jalanjälkeämme. Emme myöskään hyväksy eläinten oikeuksien loukkaamista, emmekä myy turkista, kashmiria, mohairia tai angoraa sisältäviä tuotteita tai nahasta, untuvista tai höyhenistä valmistettuja tuotteita. Postituspussimme ovat 100 % biohajoavia ja jokainen tuote on pakattu uudelleen käytettävään pussiin (joka sisältää huomautuksen, jossa kehotamme asiakkaitamme vähentämään, käyttämään uudelleen ja kierrättämään). Se on söpö ja voit käyttää sitä uudelleen esimerkiksi laukun sisällä ja laittaa pikkutavarasi sen sisään. Olemme myös siirtäneet varastomme lähelle suurinta asiakaskuntaamme Suomeen jotta suurin osa paketeista kulkee nyt maanteillä ja lyhyitä matkoja. Tarpeettomien lähetysten välttämiseksi esittelemme jokaisen tuotteemme tarkat mitat, jotta löydät oikeat koot ja säästämme maamme tarpeettomilta palautustoimituksilta. Osta siis viisaasti, jotta voimme minimoida toimitusten ympäristövaikutukset.

Tuotteet

Työskentelemme vain toimittajien kanssa, jotka ovat sitoutuneet tuotteidensa olevan turvallisia ja täyttävät vaatimuksemme. Tuotannon laatu on valvottu. Kerromme asiakkaillemme ympäristövaikutusten minimoinnista. Suosittelemme vaatteiden harvempaa pesua ja pesua alhaisemmassa lämpötilassa (oikeat pesuohjeet löydät jokaisesta tuotteesta). On parasta poistaa tulleet tahrat vaatteistasi välittömästi. Usein sinun ei tarvitse pestä koko vaatetta – käsittele vain tahrakohta. Voit myös tuulettaa vaatteesi tai käyttää pyykkisuihketta vaatteiden raikastamiseen. Osta vaatteita, joita tiedät käyttäväsi usein ja useiden vuosien ajan. Varmista, että jokainen vaate voidaan yhdistää ja muotoilla vaatekaappisi muiden vaatteiden kanssa. Viisaasti ostetuilla ja hoidetuilla vaatteilla on pidempi elinkaari. Mallistomme ovat ajattomia ja helposti yhdisteltäviä. Kun pidät vaatteistasi hyvää huolta, voit käyttää niitä vuosia tai myöhemmin kierrättää ja antaa seuraavan ihmisen rakastettaviksi. Yksi kappale voi tuoda niin paljon iloa ja itsevarmuutta monille ihmisille!